Elena Ciftci

Manichiura gel

manichiura-gel-bucuresti-salon-infrumusetare-elena-ciftci-franciza-nord

Manichiura cu gel este o modalitate excelentă de a obține o manichiură care durează foarte mult timp. 

Avantaje si beneficii pentru manichiura in gel

Manichiura cu gel este o opțiune excelentă pentru unghiile tale, în funcție de nevoile tale. Dacă doriți să vă păstrați unghiile pictate mai mult timp și nu vă deranjează să plătiți mai mult pentru acest serviciu, manichiura cu gel este o opțiune mai bună decât cea convențională. 

De asemenea, este mai puțin dăunătoare pentru unghia naturală, deoarece nu conține atât de multe substanțe chimice ca și lacul de unghii convențional.

Cum se aplica oja gel pe unghie

  • Aplicați un strat de bază.
  • Se aplică două straturi de ojă colorată.
  • Aplicați un strat de acoperire și lăsați să se usuce complet.

Repetați acest proces dacă doriți să adăugați mai multe straturi de culoare sau sclipici!

Cat de mult dureaza oja gel

Manichiura cu gel durează până la două săptămâni, dar asta nu înseamnă că este imună la uzură. Cum știi dacă manichiura ta cu gel este pe cale să se termine? Căutați oricare dintre aceste semne:

  • Oja pare ternă și uscată, ca și cum ar începe să se desprindă chiar sub stratul superior de ojă.
  • Observi linii mici în lac de unghii (arată ca o crăpătură).
  • Unghiile tale încep să se desprindă pe margini sau chiar să se desprindă complet la vârfuri.

Manichiura gel

Gelul Manichiura este o opțiune mai bună decât lacul de unghii. Manichiura gel durează mai mult decât oja de unghii. Manichiura gel este mai durabilă decât lacul de unghii. Manichiura gel este mai dură decât lacul de unghii. Manichiura gel este mai flexibilă decât lacul de unghii.

Gelul de unghii

Manichiura cu gel este o opțiune mai bună decât cea cu lac de unghii, în funcție de nevoile tale. Gelul vă oferă strălucirea și durabilitatea unui lac de unghii, dar durează săptămâni în loc de zile, pentru a vă asigura că aveți unghii frumoase cât mai mult timp.

Gelul de lac îți va proteja, de asemenea, unghiile de a se ciobi sau de a se desprinde cu ușurință, astfel încât, chiar dacă unghiile tale sunt deteriorate de ceva precum spălatul vaselor sau tastarea pe tastatură toată ziua la serviciu, ele nu se vor destrăma prea curând!

Tipuri de manichiura gel

Manichiura cu gel este o opțiune mai bună decât cea cu lac de unghii, în funcție de nevoile tale.

Manichiura cu gel durează mai mult decât lacurile de unghii tradiționale, pur și simplu pentru că este mai rezistentă la ciobire și exfoliere. De asemenea, sunt mai flexibile, ceea ce le face mai puțin susceptibile de a se crăpa sau rupe. 

Durabilitatea manichiurii cu gel înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji că vă veți murdări unghiile în timpul serviciului sau în timpul altor activități, cum ar fi alergatul prin oraș! Manichiura cu gel este, de asemenea, mai ușor de îndepărtat decât oja obișnuită, deoarece nu necesită substanțe chimice dure (cum ar fi acetona) pentru a se îndepărta în mod corespunzător.

Pregatirea unghiei naturale pentru aplicarea gelului

  • Pregătește-ți unghiile îndepărtând orice fel de ojă cu o pilă și apoi lustruiește suprafața unghiilor pentru a le netezi.
  • Folosiți o perie de unghii pentru a îndepărta orice murdărie sau ulei de sub unghie, precum și din jurul cuticulelor (pielea din jurul bazei unghiei).
  • Dacă aveți un exces de piele în jurul zonei cuticulelor, folosiți un dizolvant pentru cuticule pentru a o înmuia și a o împinge la loc înainte de a aplica gelul de lustruit!

Aplicarea gelului pentru manichiura

Aplicați un strat subțire de gel pe fiecare unghie, folosind o pensulă. Aplicați gelul în aceeași direcție în care vă crește unghia.

Gelul se aplică peste un strat de bază, care întărește unghiile, previne ciobirea și le face mai flexibile. De asemenea, este posibil să aplicați un strat de acoperire peste oja cu gel pentru a o proteja de deteriorare și pentru a o face mai strălucitoare.

Manichiura cu gel este o optiune mai buna decat cea cu lac in functie de nevoile tale

Manichiura cu gel este o opțiune mai bună decât cea cu lac, în funcție de nevoile tale. Dacă vrei o manichiură de cea mai lungă durată, gelul este soluția. De asemenea, este bun dacă îți dorești un finisaj lucios, pe care lacul nu îl poate oferi la fel de bine.

Concluzie

Am rezumat argumentele pro și contra ale manichiurii cu gel și ale ojei. 

Pentru rezervări și alte întrebări suntem disponibili la numărul de telefon de mai jos sau pe WhatsApp.