ele.ro: Make-up artistul Elena Ciftci a initiat Campania :”Ofera o sansa celui fara nesansa!”

Elena Ciftci, unul dintre cei mai populari make-up-artisti ai momentului, a initiat Campania :”Oferă o sansa celui fara nesansa!”, prin care persoanele care au împlinit 18 ani si provin din medii defavorizate, vor primi in fiecare lună un loc la cursul de make-up marca Elena Ciftci si o diploma autorizată pentru calificare în această meserie.

Dim aceasta categorie fac parte persoanele care au stat intr-un centru de plasament, femeile agresate de sot si si persoanele cu handicap. 

Oferă o sansa celui fara nesansa

Despre aceste cursuri sustinute lunar la Academia de Make-up Elena Ciftci, ne vorbeste chiar initiatoarea campaniei, recomandata de persoane publice, precum: Crina Matei, Valentina Pelinel, Bianca Drăgușanu, Raluca Dumitru, Cosmina Păsărin, Sonia Trifan. 

“Inițierea in lumea make-up artiștilor pare destul de grea la început, te gândești evident de unde sa pornești, cumperi produse foarte bune. De cele mai multe ori, după achiziționarea acestora te lovești de un obstacol – ce urmează să fac cu ele? Cursul pentru începători este cea mai importantă cărămidă la baza acestei minunate profesii, de aceea trebuie ales cu atenție.

Astfel, am creat Cursul de machiaj pentru incepatori Elena Ciftci, unde am îmbinat toate lipsurile simțite de mine la cursuri la începutul carierei mele, dar și toate cunostiințele. Am construit o programă ce acoperă tehnicile de bază, pentru a pleca in acest domeniu cu vaste cunoștințe. La acest curs veți testa atât produsele de calitate, pentru a vă da seama care vi se potrivește, cât și uneltele/ustensilele make-up artistului. In plus, veți învăța cum să vă promovați și cum să mulțumiți toate clientele, în funcție de nevoile specifice.”

Cursul de machiaj by Elena Ciftci este un start bun pentru o meserie de viitor

Tot pentru revista Ele.ro, Elena a mai declarat ca acesta nu este doar un curs de machiaj prin care inveti cum sa te aranjezi singura acasa, ci iti ofera si o  meserie de viitor. Cursul de machiaj este acreditat de Ministerul Muncii si de Minsiterul Educatiei si reprezinta pentru un start bun pentru o meserie de viitor. 

”Cursul este creeat din perspectiva unei cursante, pentru a acoperi nevoile si dorințele ei. Partea buna este ca veți beneficia de ședință foto profesională, dar și de modele din partea noastră pentru partea practică a cursului, iar pentru o experiență inedita veți avea diferite joburi pe parcursul cursului la diverse publicații, televiziuni, shootinguri, veți primi trucuri pentru promovarea pe social media și trucuri de câștig online. Iubirea pentru culoare și înfrumusețare este premiata cu o diploma de make up-artist recunoscută international si acreditată de Ministerul Educației si Ministerul Muncii.”  

Cand vor avea loc urmatoarele cursuri by Elena Ciftci? 

Cursurile de machiaj pentru incepatori vor incepe si in ceasta primavara si vor continua pana la inceputului verii:

  1. 7-23 mai 10.30-15.20 – Curs de zi 
  2. 24 mai – 7 iunie 16.00-21.00 – After work  

Pentru inscrieri si detalii privind programa si programul de lucru, puteti scrie incepand de astazi pe ciftcielena@yahoo.com sau puteti suna la numarul de telefon 0754.211.021.

Sursa: ele.ro