ELENA CIFTCI Beauty Salon FRANCIZA
FRANCIZA ELENA CIFTCI BEAUTY SALON Avem pe piața cel mai mare scor ca și servicii de înfrumusețare, mii de clienți care ne-au pășit pragul sau care isi doresc un salon aproape de ei și nu au reușit sa ajungă la adresa noastra. De cate ori nu ai vrut sa iti deschizi propriul tau salon de frumusete insa nu ai stiut de unde sa incepi, ce licente sa cumperi, care aparatura este mai buna si, mai ales, cum sa atragi in fiecare zi cliente. Afacerile din ziua de azi pot fi destul de riscante pentru cei care nu au experienta si nu au demonstrat ca pot dezvolta o afacere solida. Stim asta pentru ca am trecut prin toate aceste experiente iar acum vrem sa te ajutam sa iti indeplinesti visul rapid si usor.
O afacere de succes, la cheie! Incredere 100% din partea clienților , profit imediat. Saloanele Ciftci Elena Beauty Salon nu reprezintă doar locul unde clienții își împrospătează și își desăvârșesc frumusețea, dar și mediul social unde se leagă parteneriate bazate pe încredere si profesionalism. ZI DE ZI NE CALCĂ PRAGUL TOȚI CEI CARE AU O PASIUNE PENTRU STYLING, ATÂT OAMENI OBIȘNUIȚI, CÂT ȘI VIP-URI.
Sprijin pentru francizați 01 02 Garantăm viitorilor francizați un flux continuu de clienți. Notorietatea brandului CIFTCI ELENA BEAUTY SALON va asigura francizaților o strategie buna pusă la punct și experiență pe piața serviciilor de înfrumusețare. 03 04 Oferim acces la portofoliul nostru de parteneri. Garantăm promovare continuă, atât online, cât și offline. 05 06 Plan de amenajare / mobila furnizori dar și plan de structura pentru cheltuieli de investiție. Oferim angajaților planuri de educație, atât profesională, cât și personală în cadrul Academiei interne de dezvoltare profesională.
Testimoniale Anca- Franciza Corbeanca "Ma bucur ca te-am ales pe tine si nu alta franciza. Am intrat in acest proiect frumos in urma cu doua luni, a fost munca multa, dar rezultatul este extraordinar. " 07 Prezenta in salon de câte ori este nevoie și susținere permanenta! Strategie de eficientizare a activității saloanelor, cu posibilitate de evaluare. 08 09 Elemente de branding și design. Curs de automachiaj in cadrul salonului o data la 3 luni pentru a atrage clienți. Deschidere oficială a salonului cu presa, vedete , articole de ziar , interviuri Tv cu cele mai importante canale de televiziune.
Serviciile noastre Oferim angajaților planuri de educație, atât profesională, cât și personală. Dispunem de o Academie internă de dezvoltare profesională, unde predau trei traineri cu experiență pe toate cele trei segmente de activitate: Hair styling , gene/sprancene și makeup. Curs de automachiaj in cadrul salonului o data la 3 luni pentru a atrage clienți.
Stereotip Beauty Salon Design exclusivist Beauty Hub
Stereotip Beauty Salon Design exclusivist Hair Spa
Stereotip Beauty Salon Design exclusivist Nail Spa
Cat costa de fapt viitoarea ta afacere de succes? Taxa de Franciza consta în achitarea taxei unice de 15.000 EUR achitați la semnarea contractului sau eșalonarea sumei în 2 ani a câte 10.000 EUR pe an, însumând 20.000 EUR. In funcție de bugetul fiecărui francizat în parte, estimăm o investiție de 10.000-20.000 EUR0 plus taxele de franciza. Redevențe 8% din cifra de afaceri lunară și suma de 1000 EUR anual suma ce intra la Contribuția bugetului de marketing.
Mobilier Salon Scaun verde coafor - 1000 lei Scaun roz makeup- 1200 lei Set Oglinda aurie și masa -2200 lei Set perdelele / draperii - 2000 lei / camera Stație makeup/ coafor cu lumini -4000 lei Pentru 4 posturi se accepta și mese aurii sau oglinda flori rotundă înlocuitor. Masa manichiura detalii gold - 3000 lei Oglinda rotundă cu flori - 1800 lei Scafa - 3000 lei Pat Cosmetica - 3500 lei Tapet -1 perete -400 lei Reclame luminoase Reclame luminoase -Ciftci Elena Beauty Salon - 350 euro plus TVA Instagram luminos - 250 euro plus TVA Nails spa -300 euro plus TVA Hair spa luminos -350 euro plus TVA Băncuța verde- 600 lei Măsuță cafea aurie -450 lei Șevalet Welcome -Ciftci Elena Beauty Salon -1500 lei Lustra 8 becuri - candelabru -2000 lei Candelabru 16 becuri -3800 lei Sumar Sumar Costuri Investitie
Coafor Investiție produse Balmain Prima comanda vopsea - 5500 lei Produse consumabile ~5000 lei Wella vopsea - 3500 lei Consumabile coafor -4000 lei Aparatura coafor -3000 lei Sprancene/makeup/ manichiura Henna spa -2500 lei produse Makeup - depinde de profesionist Manichiura - produse ~7000/8000 lei Sumar Sumar Costuri Investitie
franciza elenaciftci # beauty salon Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi. Nu esti singur in aceasta afacere, iar scopul nostru este sa te ajutam sa reușești! Brand-ul și designul nostru in salonul tău de înfrumusețare !