Cursuri online de machiaj by Elena Ciftci Academy

Cursurile de beauty nu mai sunt limitate de spatiu si timp. La Elena Ciftci Academy am conceput o serie de cursuri online de machiaj ce se vor realiza online, pe Skype.

Asadar, oriunde te afli în lume, poți primi sfaturi de infrumusetare si sfaturi practice pentru aplicarea machiajului in confortul propriei tale case.

Cursuri online de machiaj by Elena Ciftci Academy

Astfel, am conceput o serie de cursuri online de machiaj ce se vor desfasura pe Skype: cursuri de automachiaj, cursuri de perfectionare in machiaj si vor urma si altele 🙂

Cursuri online automachiaj by Elena Ciftci Academy

Aceste cursuri au o durata de 3 ore pe zi, iar preturile variaza in functie de perioada aleasa. Mai multe detalii poti gasi pe pagina de cursuri online.

➡️ 23-24-25 MARTIE 2020

➡️30-31-1 APRILIE 2020

Cursuri online de makeup – de perfectionare

➡️ 1 zi – 3 ore – 80£

➡️ 2 zile – 140£ . Pentru detalii si programari individuale, ne poti scrie pe email la contact@ciftcielena-makeupartist.ro sau ne poti suna la telefon 0754.211.021

Curs de machiaj pentru incepatori  – grupa de 5 persoane

➡️ DURATA: 13-17 Aprilie

➡️ PRET: 400 euro.

Pentru toate cursurile online,

Diploma fizica prin posta și online,diploma de participare se acorda online, pe e-mail, iar diploma fizica se va transmite ulterior prin posta/curier.

Cun ne conectam?

Dupa ce achizitionezi cursurile pe Skype, vei primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile de care ai nevoie. Pentru detalii si programari, da-ne un e-mail sau da-ne un telefon:

➡️ contact@ciftcielena-makeupartist.ro

➡️  0754.211.021

Leave a Reply