Curs nou de machiaj in Bucuresti – August 2020

La Elena Ciftci Academy am introdus un nou curs de machiaj pentru incepatori care va avea loc in perioada 11 – 18 august in Bucuresti.

In acest moment cursul beneficiaza si de o reducere de la 3200 lei la 2700 de lei, iar rezervarea locului se face prin plata unui avans de 500 de lei.

Ce vei invata la cursul de machiaj Elena Ciftci pentru incepatori?

Cursul de machiaj pentru incepatori reprezinta cea mai importanta caramida la baza acestei minunate profesii, astfel că trebuie ales cu atentie. In cadrul acestui curs punem bazele viitoarei tale profesii de makeup artist. Programa cursului acopera cele mai importante lacune din domeniul makeup-ului si vizeaza tehnicile de baza din domeniu.

In cadrul acestui curs vei testa produse profesionale de machiaj si vei invata ce produse se potrivesc fiecarui tip de ten. In acest sens, materialele sunt puse la dispozitie de noi.

Programa cursului a fost construita din perspectiva unei cursante, astfel incat acopera nevoiele si dorințele fiecareia.

Cum te poti inscrie la cursul de machiaj Elena Ciftci?

Inscrierile se pot face pe e-mail la contact@ciftcielena-makeupartist.ro sau prin telefon/WhatsApp la numarul 0754.211.021. In plus, iti reamintim ca diploma este acreditata de Ministerul Muncii si reprezinta rampa ta de lansare in domeniul makeup-ului.

Acte necesare inscrierii:

  • copie act de identitate;
  • copie certificat de naștere;
  • adeverință medicală în original, cu mențiunea “Apt pentru activitatea de Make-up”.

Leave a Reply