Elena Ciftci

Curs de Makeup Bucuresti

Tutorial, make up, Bucuresti, Machiaj, Cursuri

Curs Machiaj Elena Ciftci Bucuresti

Machiajul este un aspect foarte important al vieții noastre, mai ales pentru femei. Să știi cum să te machiezi nu este doar o alegere estetică, ci și o modalitate de a-ți exprima personalitatea și starea de spirit. Există multe tipuri diferite de farduri și fiecare dintre ele are propriile proprietăți care vă pot ajuta să obțineți rezultatul dorit. Dacă doriți să învățați cum să aplicați machiajul pe cont propriu sau cu ajutorul altcuiva, atunci cel mai bine este să alegeți un profesor profesionist care știe cum să predea acest tip de activitate într-un mod eficient.

Despre Elena Ciftci

Elena Ciftci este o artistă în beauty din România , cu peste 11 ani de experiență și o reputație binecunoscută pentru furnizarea celor mai bune servicii din profesia ei.

Portofoliul de muncă al artistului  și istoricul impresionant al clienților este o dovadă a profesionalismului muncii sale. Ea demonstrează în mod clar nivelul de calificare și calitatea muncii sale oferite unei varietăți de clienți, mărci și corporații de profil înalt de renume mondial la nivel internațional, profesând 4 ani și in Londra oferind cursuri și servicii profesionale!

Clienții de top ai Academiei / Salon includ: Valentina Borcea, Nasrin Ameri, Bianca Dragușanu, Crina Matei, Elena Basescu, Gabriela Szabo, etc.

Lucrările de modă și machiaj editorial ale Elenei au fost publicate în reviste tipărite și online din România, Ok! Magazine, Harper’s Bazaar, Elle Beauty, Celebritatea, Luxury Magazine, Ghidul Miresei, etc.

Apariții în presa și televiziune : Kanal D , Prima TV , Pro TV , B1 TV , Național TV , Antena 1, Antena Stars și Antena 3.

Cum iti gasesti profesorul de machiaj?

Atunci când angajezi un profesor de machiaj, cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare este dacă acesta are sau nu un certificat. Nu contează ce grad este – contează doar că au unul. 

În plus, doriți să vă asigurați că cursul pe care îl predau este actualizat. Lumea frumuseții și a modei se schimbă rapid, așa că nu vreți să plătiți pentru informații învechite! 

În cele din urmă, nu este nevoie să vă mulțumiți cu orice instructor vechi; este mai bine dacă profesorul dumneavoastră are experiență în domeniu sau cel puțin multă experiență în a-i învăța pe alții cum să se machieze.

Curs de machiaj Bucuresti – Ce trebuie sa stii?

Ai ajuns la locul potrivit dacă ești în căutarea unui curs de machiaj București. Predăm machiaj online din 2017 și suntem mândri de reputația noastră.

  • Ce trebuie să știi?

Cursurile de machiaj sunt mereu disponibile, așa că poți începe oricând îți convine! De asemenea, poți alege dintre diferite tipuri de cursuri de machiaj, cum ar fi: atelier de machiaj, curs de machiaj ochi sau un pachet complet care include toate cele trei lecții (curs de machiaj ochi + curs de fond de ten + curs de culoare buze). 

Vă recomandăm să începeți mai întâi cu o lecție de machiaj pentru ochi, apoi să treceți la alte aspecte ale machiajului facial. 

Dacă doriți să economisiți timp și bani, vă recomandăm să luați un pachet de lecții împreună, deodată!

Machiajul in functie de vârstă

Machiaj în funcție de vârstă

  • Aplicați fondul de ten cu un burete sau cu o pensulă, dar în cazul pielii foarte uscate, este mai bine să folosiți doar o pensulă pentru fond de ten. Culoarea fondului de ten trebuie să fie cu o nuanță mai deschisă decât cea a tenului tău natural. De asemenea, puteți folosi un corector pentru a acoperi petele și cearcănele de sub ochi. Cel mai bine este ca acestea să fie folosite după aplicarea fondului de ten. Rețineți că anticearcănurile ar trebui aplicate doar acolo unde este nevoie, pentru a nu face ca fața să pară nenaturală sau falsă.
  • Folosiți pudra peste fondul de ten în scopul acoperirii; în acest fel veți evita să aveți un aspect uleios pe tot parcursul zilei și vă veți asigura că machiajul rămâne fixat în orice fel de condiții meteorologice (umiditate, ploaie). Pudra trebuie aplicată ușor sub fiecare zonă a ochilor și pe orice parte vizibilă a feței unde simțiți că s-ar putea să se acumuleze prea mult ulei după aplicarea fondului de ten – aceasta poate include zona frunții sau a obrajilor, în apropierea nărilor/articolelor laterale/mâinii etc… De asemenea, puteți folosi pudră compactă care vine în diferite culori, cum ar fi cele roz pentru efectul de obraji roz sau cele gălbui pentru efectul iluminator… Alegerea depinde de preferințele personale!
  • Atunci când alegeți fardurile de ochi alegeți culori care se completează între ele în loc să exagerați cu multe culori fanteziste deodată.

De ce să aleg să fac un curs de machiaj?

  • Poți învăța cum să te machiezi astfel încât să faci o impresie bună celorlalți.
  • Poți învăța cum să folosești machiajul pentru propriile nevoi, inclusiv la ocazii speciale, cum ar fi petreceri și nunți.
  • Poți învăța cum să folosești machiajul la locul de muncă. De exemplu, multe birouri le cer angajaților lor să poarte uniforme sau cel puțin să aibă un fel de aspect profesional atunci când se află în fața clienților sau clienților. Din acest motiv, aleg un anumit stil vestimentar pentru angajații lor și majoritatea companiilor oferă îndrumări cu privire la ceea ce constituie îmbrăcăminte adecvată în industria lor (de exemplu, dacă lucrați la o firmă de contabilitate, atunci fustele negre sunt mai acceptabile decât fustele scurte). Cu toate acestea, principalul motiv pentru care oamenii poartă costume este pentru că îi ajută să se simtă mai încrezători în ei înșiși atunci când vorbesc cu clienții – îi face să se simtă ca și cum ar fi făcut un efort, chiar dacă majoritatea oamenilor nu se preocupă cu adevărat de ceea ce cred ceilalți despre ei toată ziua!

Alege-ți cel mai bun curs de machiaj din Bucuresti!

Cursurile de machiaj din București pot fi destul de scumpe, mai ales dacă vrei să obții o certificare.

Cel mai bun curs de machiaj în București este cel care îți oferă o educație de calitate, este accesibil și are o reputație bună.

De aceea avem cursuri de machiaj certificate. 

La finalul cursului cu prezență fizică vei primi diploma.

Concluzie

Pentru a ști cum să aplici machiajul, este important să cunoști elementele de bază ale celor mai comune tehnici. 

Odată ce le înveți pe acestea, poți încerca diferite look-uri pe tine sau poți experimenta cu prietenii. 

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest subiect, nu ezitați să ne contactați oricând!