Elena Ciftci

Curs Auto-machiaj Bucuresti

pretty woman putting on makeup at home with light

Introducere

Curs de automachiaj București. Pentru toți cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile în domeniul machiajului și machiajului auto, vă prezentăm un curs de formare pe o temă specială: “Automachiaj” – nu este vorba doar despre machiaj, ci și despre cum să te pregătești pentru camera de filmat / un selfie perfect.

Indiferent dacă ești sau nu un make-up artist, ai întotdeauna șansa de a te perfecționa.

Indiferent dacă sunteți sau nu make-up artist, există întotdeauna șansa de a vă îmbunătăți abilitățile. Puteți învăța de la alte persoane, din cărți și tutoriale online. De asemenea, puteți viziona videoclipuri care arată cum să realizați diferite look-uri.

Dacă ai timp și dorința de a învăța, atunci îți recomand să parcurgi acest curs, deoarece este foarte interesant și distractiv! Te va învăța cum să creezi diferite tipuri de machiaj – de la look-uri simple de zi cu zi cu eyelineri și rujuri până la combinații sofisticate de cat eye/smoky eyes (sau chiar full face).

Cursul se va desfășura în limbile română și engleză, cu posibilitatea de traducere dacă este nevoie.

Acest curs se va desfășura în limbile română și engleză, cu posibilitatea de traducere, dacă este necesar. Instructorul vorbește fluent ambele limbi, astfel încât vă puteți aștepta la un nivel optim de înțelegere în timpul școlii.

Curs de formare profesională: Cursul se desfășoară în București

Automachiaj vă oferă posibilitatea de a învăța despre testarea automobilelor. Cursul se desfășoară în București, România, la sediul Automachiaj.

Cursul include elemente teoretice și practice: cursuri, discuții cu instructorii, teste și exerciții pe vehicule reale (scutere), vizite la ateliere de inspecție și reparații de vehicule.

Cursuri de formare profesională: Prețul este de 900 RON în București pentru 2 zile de curs intensiv.

  • Prețul cursurilor de formare: 900 RON de persoană (adică aproximativ 200 EUR).
  • În preț sunt incluse toate materialele, prânzul și băuturile din timpul cursului.
  • Un certificat de participare va fi eliberat fiecărui participant la finalul fiecărui curs.

Cursul este conceput pentru a fi accesibil începătorilor, dar interesant și pentru studenții mai avansați. Acesta va include atât elemente teoretice, cât și practice. Veți învăța despre diferite aspecte ale culturii românești, inclusiv despre istoria și tradițiile sale, precum și despre limba română în sine.

Vă puteți înscrie completând formularul de pe site-ul nostru sau trimițând un e-mail pe adresa noastră – avans 50% pentru garantarea locului.

Vă puteți înscrie completând formularul de pe site-ul nostru sau trimițând un e-mail la adresa noastră – cu o plată de 50% avans pentru a vă garanta locul.

Veți primi un e-mail de confirmare cu detalii despre cum puteți plăti cursul.

Restul sumei trebuie achitată înainte de prima zi de curs.

Conclusion

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest curs, ne puteți contacta direct pe WhatsApp să discutăm in persoană.