Cum aplici extensiile de par natural?

De ceva timp exista un interes crescut in ceea ce priveste zona de hairstyle, iar noi primim o multime de intrebari de la voi. Dar cea mai des intalnita intrebare este aceea despre extensiile de par natural. Cum se aplica acestea si cum putem obtine un look cat mai natural?

Curs in Bucuresti: Aplicare extensii par natural

Pentru ca exista un interes crescut pentru zona de hairstyle, am pregatit doua cursuri by Elena Ciftci Academy, unde vei invata sa aplici extensiile de par natural ca un profesionist.

Curs aplicare extensii din par natural:

  • 12 – 13 iunie 2020
  • 25 – 26 august 2020. Cursurile vor fi sustinute in Bucuresti, iar practica reprezinta 100% din totalul orelor de curs. In plus, vei invata si o multime de notiuni teoretice care te vor ajuta cu siguranta.

Ce trebuie sa stii despre extensiile din par natural?

  1. Pentru ca extensiile de par natural sa arate cat mai bine este indicat sa urmarim in general 4 parametrii: naturalete, lungime, intensitatea culorii si volumul. Acesti 4 parametrii trebuie sa fie in echilibru perfect pentru un look cat mai natural.
  2. Atentie la produsele de styling – produsele de styling pe baza de silicon duc in general incurcarea si ruperea firului de par. De aceea, daca ai extensii sau daca lucrezi cu o clienta care are extensii de par natural, trebuie sa ai grija la folosirea acestor produse. In plus, este important sa eviti taparea excesiva.
  3. In cazul extensiilor clip-on si al celor tape-in, incearca sa te feresti de parul incurcat. Nu iti lasa parul liber cand dormi, ci prinde-l intr-un coc sau o coada lejera.
Inscrieri curs extensii din par natural

Daca esti interesata de cursul de aplicare extensii din par natural sau doresti mai multe detalii, da-ne un sem pe e-mail la contact@ciftcielena-makeupartist.ro sau prin telefon/WhatsApp la numarul 0754.211.021

Leave a Reply