Elena Ciftci

Bronzare organică

bronzare-organica-elena-ciftci-salon-franciza

Știai că se poate și în România o bronzare organică? 

În ultimii ani, cererea de solare s-a schimbat complet: bronzul trebuie să fie mai frumos, cu aspect natural, dar nu prea mult, pentru că apar petele și îmbătrânirea prematură a tenului. Există posibilitatea de a te expune la soare sau la un solar organic. Încearcă asta dacă vrei o bronzare mai bună!

Știai că se poate și în România o bronzare organică?

  • Trebuie să știți că este posibil să obțineți un bronz organic în România.
  • Produsele organice sunt bune pentru sănătatea ta, sunt prietenoase cu mediul și nu conțin substanțe chimice toxice sau testate pe animale.
  • Sunt sănătoase pentru pielea ta, așa că te poți bucura de un bronz frumos bronz fără să-ți faci griji cu privire la efectele substanțelor chimice dăunătoare asupra corpului tău.

În ultimii ani, cererea de solare s-a schimbat complet: bronzul trebuie să fie mai frumos, cu aspect natural, dar nu prea mult, pentru că apar petele și îmbătrânirea prematură a tenului.

În ultimii ani, cererea de solar s-a schimbat complet: bronzul ar trebui să fie mai frumos, cu aspect natural, dar nu prea mult pentru că apar petele și îmbătrânirea prematură a pielii.

Bronzare organică este o metodă de bronzare care folosește ingrediente naturale. Ea nu include nicio substanță chimică și se bazează pe protecția organismului împotriva razelor UV prin prezentarea unui strat protector al pielii.

Există posibilitatea de a te expune la soare sau la un solar organic.

Să ne gândim la ceea ce se întâmplă atunci când te expui la soare. Există probabil mai multe riscuri decât beneficii, iar acestea nu-ţi ajută deloc pielea, inclusiv sănătatea ta imunitară.

Există posibilitatea de a te expune la soare sau la un solar organic. Din păcate, efectul pozitiv este maxim pentru o perioadă scurtă de timp și apoi se micșorează ritmic, astfel încât o singură expunere nu vor schimba nimic în lungul termenului (10-15 minute).

Încearcă asta dacă vrei o bronzare mai bună!

Încearcă asta dacă vrei o bronzare mai bună!

Bronzarea naturală este un proces în care pielea capului tău se încălzește, transformându-se într-o culoare roșie. Puteți obține această bronzare aproape oricând doriți, fie că e zi sau noapte.

Ar fi posibil sǎ nu avem toate ingredientele necesare pentru acest procedeu și poate cǎ nu vom gǎsi niciodatǎ toate ingredientele necesare la un loc (de exemplu: de unde obtii rasina de ardei capsicum?), dar existǎ o mulţime de alternative naturale care te vor ajuta sǎ obţii o bronzare usor şi rapid..

Merită? 

Așadar, dacă îți dorești o bronzare mai bună, fă-o cu siguranță organic. 

Dacă vrei sǎ obţii o bronzare naturală, atunci merită sǎ încerci acest procedeu. 

Dacǎ te-ai gândit vreodatǎ cât de mult timp şi bani cheltuieşti pentru a avea o piele mai stralucitoare, bronzată şi atractivă, atunci trebuie sǎ știi cǎ aceste ingrediente naturale pot face asta pentru tine.

Merită să o iei în considerare!

Sună chiar acum pentru o programare sau scrie-ne pe WhatsApp