Organizam primul curs de machiaj in Madrid

Venim in intampinarea ta cu noi surprize! In luna mai din anul 2020 venim in Madrid cu un curs de machiaj profesional. In perioada 16 – 18 mai cursul de machiaj pentru incepatori Elena Ciftci Academy ajunge pentru prima data in Spania.

Curs de machiaj pentru incepatori – Madrid 2020

Unul dintre cele mai celebre cursuri ale noastre ajunge si in Madrid in perioada 16 – 18 mai, unde poti invata o multime de tehnici moderne de machiaj, dar si tipuri mai speciale de machiaj, cum ar fi cele de podium, pentru editoriale si chiar machiajul de mireasa.

Machiajul de fotografie – parte din cursul de machiaj din Madrid by Elena Ciftci Academy

Machiajul de fotografie nu lipseste din programa noastra de curs. Pentru acest tip de machiaj exista o multime de trucuri pe care le poti folosi pentru a obtine un look perfect: de la produsele folosite, culori, si pana la umbrele pe care le poti adauga.

TIPS: In general pentru machiajul de fotografie se utilizeaza culori puternice in zona ochilor. Daca de obicei utilizezi un creion de ochi de culoare maro, opteaza pentru unul negru, combinat cu un farduri de pleoape in culori puternice. Machiajul de fotografie trebuie sa fie extrem de expresiv, pentru a putea reda totul si in… imaginea finala.

Un alt sfat important pe care il vei auzi in cadrul cursului spre exemplu, este acela ca este recomandat sa utilizezi fonduri de ten fara SPF. Acestea contin oxid de titan in cantitati destul de mari si vor reflecta lumina in fotografii. Acelasi lucru se intampla si in cadrul pudrei HD care contine si ea pudra de siliciu.

Cum te poti inscrie?

Daca vrei sa afli mai multe trucuri legate de machiajul profesional, dar si sa incepi o cariera in acest domeniu, te asteptam la cursul de machiaj din Madrid by Elean Ciftci Academy. Pentru a te inscrie la cursul de machiaj din Madrid trebuie doar sa ne trimiti un email la adresa contact@elenaciftci.ro sau sa dai un telefon/mesaj pe WhatsApp la numarul de telefon 0754.211.021.

In plus, pentru inscriere sunt necesare doar cateva acte, precum:

  • copie act de identitate;
  • copie certificat de nastere;
  • adeverință medicală in original, cu mențiunea “Apt pentru activitatea de Make-up”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *