Tratament de lux pentru un par frumos si sanatos

Odata cu schimbarea dietei de primavara, si parul nostru are nevoie de un boost de hidratare. La salonul nostru am adus de curand un tratament concentrat pentru par, care contine toate elementele esentiale pentru un par sanatos si puternic: Luxury Caviar Hair Treatment. Sanatatea parului este cu atat mai importanta, cu cat in aceasta perioada, doamnele si domnisoarele solicita cele mai multe schimbari de look.

Atunci cand discutam despre schimbarea culorii parului sau decolorarea acestuia, structura firului de par si starea lui generala, sunt elemente extrem de importante. De aceea, sanatatea firului de par este mai importanta decat modul in care decidam sa il aranjam sau sa il vopsim. 

Luxury Caviar Hair Tratament la salon Elena Ciftci

Luxury Caviar Hair Tratament este un tratament concentrat de ingrediente active de ultima generatie, care produce o formulan revoluționara Luxury Complex. Acesta formula odata infuzata in par, repara si hraneste de la prima utilizare.

Luxury Caviar Hair Treatment

Ce contine Luxury Caviar Hair Treatment?

Tratamentul VIP pentru par este un tratament hidro-nutritiv și anti-imbatranire care are abilitatea de a revitaliza si repara parul, adaugand stralucire, eliminand efectul electrizat.

Acesta contine:

  • Aminoacizi
  • Vitamine
  • Panthenol
  • Colagen – extrem de important pentru elasticitatea parului, fiind principalul ingredient anti-rupere.
  • Ulei de caviar – pentru un plus de stralucire si vitalitate.

Odat ainfuzata, formula Luxury Caviar Hair Treatment ofera rezultate inca de la prima utilizare. Parul este reparat, hidratat, iar vitaminele din compozitie ofera un plus de stralucire. Te asteptam sa incerci acest tratament la Salon Elena Ciftci.