Stilizarea sprancenelor – unul dintre cele mai populare servicii din ultima perioada in industria beauty

Stilizarea sprancenelor a devenit probabil unul dintre cele mai populare servicii din ultima perioada in industria beauty. Acest lucru se datoreaza faptului ca doamnele si domnisoarele pun accept tot mai mult pe acest artificiu de beauty.

In plus, pentru cei care doresc sa activeze in domeniu, stilizarea sprancenelor si vopsirea lor cu henna a devenit un serviciu de sine statator cu potential financiar daca il transformi intr-o meserie.

De ce este importanta stilizarea sprancenelor?

Stilizarea sprancenelor nu este acelasi lucru cu pensatul lor. In general, o sedinta de pensat dureaza aproximativ 10 – 15 minute, iar rezultatul are in vedere redarea unei forme care sa incadreze bine fata si sa corecteze anumite greseli de pensat din trecut.

Stilizarea spancenelor presupune un proces mai complex, iar totul porneste de la consilierea clientei in ceea ce priveste:

  1. Forma sprancenei: aici se face masurarea si definirea formei in functie de forma fetei si de structura sa. La Elena Ciftci Academy nu recomandam niciodata pensatul sau stilizarea sprancenelor intr-un anumit mod, doar pentru ca este in tendinte. Fiecare persoana este diferita si de aceea este important sa tinem cont de structura fetei, forma sa si chiar culoarea pielii.
  2. Stilizarea propriu-zisa a sprancenelor: acest proces incepe cu pensatul firelor inestetice si redarea unei forme cat mai apropiata de cea ideala. Acest proces poate sa dureze si 3-4 sedinte, daca exista anumite greseli facute in trecut.
  3. Vopsirea cu henna a sprancenelor: De ce henna? Metoda Henna Spa de colorare a sprancenelor este o varianta foarte buna pentru doamnele care nu doresc sa apeleze la micropigmentare. In plus, este o varianta mult mai naturala, iar efectul este unul semipermanent care dureaza pe piele intre 4 – 17 zile si 21 – 30 de zile pe firul de par.

Curs de stilizare sprancene si henna spa by Elena Ciftci

La Elena Ciftci Academy pragatim o noua serie de cursuri de stilizare sprancene si henna spa – serie care este menita sa pregateasca o noua serie de specialisti in acest domeniu.

Astfel in perioada 8 – 9 iulie si 5 – 6 august, te asteptam la Elena Ciftci Academy sa inveti cum sa realizezi aceasta procedura la un nivel profesionist si sa faci si o meserie din asta. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si este chiar recunoscuta la nivel international.

Ce vei invata la cursul de stilizare spancene si henna spa?

Partea teoretica:

1. Istoric. Analiza evoluției formei sprâncenelor
2. Organizarea spatiului de lucru si descrierea detaliata a kitului de materiale
3. Analiza aparatelor de sterilizare, soluțiilor de dezinfectare, accesoriilor de unica folosință
4. Regulile de igienă
5. Analiza formei sprâncenelor naturale
6. Brow design – determinarea formei sprâncenelor perfecte în conformitate cu trăsăturile și proporțiile feței.


7. Explicarea tehnicilor inovative de pensare Hollywood Henna Brows – principiile tehnicii
8. Informația despre vopseaua profesională de sprâncene și henna
9. Analiza gamelor de culori
10. Obținerea nuanței potrivite prin combinarea mai multor pigmenți henna
11. Determinarea nuanței potrivite in conformitate cu nuanța tenului, a ochilor, a părului și a firului de păr din sprânceană
12. Explicarea tehnicii de vopsire cu henna și vopsea profesională de sprâncene
– tehnica shadow, degradé, elegant, business, colorare henna post microblanding
13. Analiza regulilor de îngrijire după efectuarea procedurii de stilizarea a sprâncenelor cu henna
14. Prezentarea produselor post pensat: reducerea rosetii, iritatiilor
15. Principii de ingrijire si regenerare a sprancenelor naturale

Partea practica:
Exersarea stilizarii și vopsit cu henna.

Continut kit:
1.Henna Expert – mix suficient pentru 100 cliente
2.Sampon
3.Exfoliant
4.Fixator
5.Penseta
6.Pensula speciala henna
7.Creion pentru marcaje.

Costul cursului este de 1000 de lei, iar inscrierile se pot face pe pagina de Facebook Elena Ciftci Academy sau la telefon: 0754.211.021