Termeni si Conditii

1. Politica cu privire la protectia datelor cu caracter personal
Potrivit dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata si completata, STAR Beauty by CE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati in legatura cu dumneavoastra.
Astfel, scopul colectarii datelor este reprezentat de informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) despre situatia contului lor de pe web site-ul nostru www.ciftcielena-makeupartist.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind plasarea, evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a STAR Beauty by CE, si va exprimati in mod expres si neechivoc acordul ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre STAR Beauty by CE, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre STAR Beauty by CE, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre STAR Beauty by CE atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.
De asemenea, prin vizitarea web site-ului ciftcielena-makeupartist.ro, utilizatorul/cumparatorul isi da acordul in mod expres ca este de acord cu dispozitiile romane in vigoare aplicabile. STAR Beauty by CE nu garanteaza in niciun fel faptul ca materialele/produsele prezentate pe acest web site sunt acceptate ori pot fi folosite in alte tari, in acord cu reglementarile interne ale acestora.
Utilizatorii care aleg să viziteze acest web site din locatiile in care se afla, fac acest lucru pe propriul risc, și sunt singurii responsabili să respecte legile locale in materie.
Utilizatorii sunt invitati sa viziteze aceasta pagina web in mod periodic, pentru a se informa si a fi la curent cu modificarile legislative aplicabile.
STAR Beauty by CE mentioneaza faptul ca, in timp ce folosirea si prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara in vederea executarii obligatiilor si a serviciilor asumate, Utiliatorul/Cumparatorul este asigurat ca datele cu caracter personal nu vor fi solosite in alte scopuri, decat cele sus mentionate si pentru a facilita executarea comenzilor si managementului web site-ului.
Datele personale comunicate in mod voluntar de catre Utilizatori, nu vor fi vandute unui tert si nici nu vor fi comunicate in alte conditii decat cele inscrise mai sus.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.
In ipoteza in care doriti ca, o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate, sa interveniti asupra datelor transmise, sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
, sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege, va puteti exercita acest drept, in baza unei solicitari scrise, datate si semnate, comunicate pe adresa sediului nostru S.C. STAR Beauty by CE SRL, din Bd. Decebal nr. 14, Bucuresti.

STAR Beauty by CE nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat adresa sa de email pe site-ul ciftcielena-makeupartist.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

De asemenea, STAR Beauty by CE poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre organelor judiciare ori altor autoritati si institutii abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.
Toate informatiile solicitate in vederea achitarii contravaloarii produselor prin plata cu cardul si pentru ca tranzactia sa fie procesata (numarul cardului de credit/debit, data de expirare, codul de siguranta) vor fi transmise catre banca cu care colaboram, fara intervenita vreunui tert. Nicio astfel de informatie nu va fi vazuta sau stocata, in niciun mod si pentru niciun motiv de catre STAR Beauty by CE.