Cursuri de automachiaj

Durata: 12 ore

Tematica:
In primul rand vei veni cu trusa de make up pe care o folosesti sa facem curat in ea!
Ce se potriveste stilului tau si ce nu.
-vom face impreuna o lista cu produsele individualizate de care ai nevoie.

Ziua 1:
– forme ale fetei ;
-corectii;
-sprancene;
-machiaj corector / machiajul nude

Ziua 2 :
– machiaj de zi / machiaj office

Ziua 3 :
– smokey eyes ( tehnici waterproof)

Inscrierile se fac in funcție de programul tău!

Se lucreaza cu produse profesionale din gama: MAC, Make Up For Ever, Paris Berlin, Atelier Paris, Artistry, INGLOT, Mehron, etc.

Stiu cat de important este pentru noi femeile sa aratam intotdeauna nu doar bine, ci IMPECABIL. Felul in care ne aranjam nu este doar interfata pe care ceilalti o vad despre noi, ci ne poate determina chiar starea de spirit din acea zi . Iti propun un curs inedit despre cum sa iti descoperi frumusetea interioara chiar si prin intermediul machiajului.

Costuri: Cursul de automachiaj se desfășoară pe parcursul a 3 zile, costul cursului este de 200 euro individual.

Grupa 3 persoane maxim – 100 euro / persoana !

Cursul de automachiaj special creat pentru tine este o ocazie ideală de a învăţa paşii unui machiaj profesional. Te voi ajuta să ai o mai mare încredere în tine şi să înveţi să îţi evidenţiezi trăsăturile care te fac unică.

Continutul cursului: Vom începe cu aplicarea unui machiaj de zi care să se potrivească perfect personalităţii tale, apoi vom trece la partea mai distractivă şi vom transforma acest machiaj într-unul elegant, de seară. Tehnicile sunt predate într-o manieră uşoară, pas cu pas, astfel vei fi surprinsă cum câteva trucuri simple pot avea un impact semnificativ asupra look-ului tău, în comparaţie cu rutina ta zilnica de machiaj. Metoda de predare este one-to-one, fiind exersate şi de tine, cu ajutorul meu.

La sfarşitul cursului, vei deveni propriul tău make-up artist.