Megan Markle extravagantă prin simplitate?!

Meghan markle a avut azi un machiaj frumos , elegant si foarte natural.
Pe scurt, putem spune ca aceasta a avut un machiaj minimalist.

Asistata de makeup artistul si prietenul ei bun, Daniel Martin, Meghan Markle si-a scos în evidenta prospetimea tenului prin strălucire. 
Meghan a ales sa fie altfel decat o stim ca actrita si a renuntat la machiajul hollywoodian. De aceasta data a ales sa poarte un machiaj al tenului natural, care sa nu ii acopere in totalitate pistruii. 

Machiajul lui Megan Markle la nunta regala

Meghan s-a concentrat pe eleganța unor elemente cum ar fi sprâncenele, genele luxuriante, dar nu extravagante, si obrajii machiati in nuante naturale. Pentru machiajul buzelor, Markle a optat pentru o culoare naturala, iar cel mai frumos accesoriu al ei a fost zâmbetul si tiara purtata la aceasta ținuta. Cel mai probabil, majoritatea persoanelor s-ar fi asteptat la ceva mai somptuos si extravagant din partea ei. Dar de aceasta data, printesa a surprinsa printr-o aparitie extrem de naturala. 

Care a fost look-ul celorlalte printese de la Casa Regala Britanica? 

Printesa Diana a avut un machiaj echilibrat, unde culorile alese au fost in ton cu rochia si cu buchetul purtat, dar si cu voalul somptuos. Kate a ales un smokey eyes realizat cu multa stralucire care a atras mai mult atentia tenului. 
Se spune ca Meghan nu a apelat la make-up artist, dar unele surse spun ca a fost un machiaj realizat de Daniel Martin. Acesta consta intr-un machiaj minim al tenului și o culoare rosie a anticearcanului, care permitea pistruilor sa se vada.