Megan Markle extravagantă prin simplitate?!

Vezi cum s au deosebit cele 3 prințese !

Meghan a avut azi un aspect frumos , elegant si foarte natural.
Aceasta a avut un machiaj minimalist,asistată de makeup artistul și prietenul ei bun , Daniel Martin,Meghan Markle si a scos in evidenta prospetimea tenului prin strălucire!
Meghan a ales sa fie altfel decat o stim ca si actrita, aceata a renuntat la machiajul hollywoodian si a ales sa poarte naturaletea lasandu-si pistruiele naturale sa i completeze ținuta.
Aceasta s-a concentrat în schimb pe eleganța ușoară a unor elemente cum ar fi sprâncenele ei puternice, genele luxuriante dar nu extravagante și obrajii piersicii.
Pe buze , Markle a optat pentru o culoare naturală , cu un indiciu de strălucire .
Cel mai frumos accesoriu al lui Megan a fost zâmbetul si tiara purtată la aceasta ținută care a dat un aer de regalitate chiar si asupra machiajului.
Dacă o scoatem pe Megan din acest film regal fara sa stim cine este si ce poartă .
Am putea sa zicem ca va avea o nuntă in aer liber ,prin prezența diafană mai ales ca poarta un machiaj natural , o rochie foarte simpla si un buchet de flori nu foarte pretențios, ci simbolic cules din grădina de catre prinț.
Intr adevăr ne am fi așteptat la ceva mai somptuos, mai extravagant din partea ei stiind stilul de viata anterior, însă aceasta a facut o aroganță prin a fi cât mai simpla si cat mai naturală .

Personal, am fost sigura ca va fi macar pe jumătate asemănătoare ca si aspect cu Kate Middleton, dar Meghan nu încetează niciodată să ne surprindă cu propriul ei stil , o răsucire la 360 grade către propiul ei stil regal!
Însă alegerea ei spre simplitate nu este singura alegere de stil care era diferită de miresele regale înaintea ei.
Iata modul in care Meghan si-a facut frumusetea de mireasa sa arate complet unica.
Diana a avut un machiaj controlat , se vede clar ca a fost susținut de un make up artist , culorile in ton cu rochia si in ton cu buchetul purtat dar si cu voalul somptuos.
Kate si a făcut faimosul ei machiaj pentru nunta ei și ea a ales un smokey eyes cu multă strălucire atrasa asupra tenului si buzele destul de putin accentuate .
Meghan, pe de altă parte se auzea din spusele apropiatilor ca nu a apelat la make up artist dar din surse sigure avem confirmarea ca a fost un machiaj susținut de Daniel Martin, care i a oferit un aspect mai natural, care constă dintr-o fardă moale de culoare brună, un machiaj minim al feței și o culoare roșie a anticearcanului , care permitea pistruilor lui Meghan să o arate fără probleme si fara produse multe aplicate .