Extensii de unghii din fibra de sticla

Am introdus la Elena Ciftci Salon o tehnica inovatoare pentru extensiile de unghii, care are si o rezistenta extraordinara. Extensiile de unghii din fibra de sticla devin din ce in ce mai populare datorita avantajelor lor inconfundabile.

Avantajele extensiilor de unghii din fibra de sticla

Extensiile de unghii din fibra de sticla se aplica destul de usor pe unghia naturala. In primul rand, pe unghia usor matuita se aplica fibra taiata in forma dorita si se aplica un accelerator pentru uscare. Suprafata care se usuca se modeleaza, lasand un finish foarte natural al unghiei. Metoda este una foarte noua si este preferata atat de cliente, cat si de specialistii care lucreaza in manichiura, deoarece:

  1. Scurtează timpul de lucru
  2. Se poate realiza orice lungime, cu o rezistenta extrem de mare
  3. Unghia arata foaret natural
  4. Unghia nu are aspectul de ”unghie pusa”, ci beneficiaza de un aspect fin, naturale.
  5. Incomoditatea sablonului, ramane o amintire.

 

Tendintele toamnei in materie de manichiura

Daca tot vorbim de manichiura, nu putem sa nu mentionam si tendintele sezonului toamna-iarna 2019 in materie de manichiura. Aspectul natural al unghiei este un must in acest sezon, atunci cand vobim de lungimea unghiei, dar si de structura ei.  De aceea, tehnica extensiilor de unghii din fibra de sticla se preteaza foarte bine pentru obtinerea unui look natural. Daca vorbim despre culori, nuantele aramii ale naturii ne inspira si in acest sezon. In plus, inafara de nuantele aramii,  manichiura simpla french poate asorta oricand un look business sau o tinute lejera de toamna. 

Atasam mai jos cateva modele care sa va inspire si va asteptam la Salon Elena Ciftci pentru a incerca aceasta noua tehnica pentru extensii de unghii din fibra de sticla, dar si nuante tomnatice. 

🏢 Calea Moșilor, nr. 158
☎️ 0745 366 738