Cursuri de machiaj in Birmingham si Londra

Dupa ce acum ceva timp anuntam ca vom extinde seria de cursuri de machiaj si in Marea Britanie, am revenit cu o lista completa a sesiunilor de makeup. Cursurile de machiaj din Marea Britanie vor avea loc in doua orase, si anume,  Birmingham si Londra. Aceste sesiuni vor incepe  in luna septembrie si te poti programa chiar si la un curs personalizat 1-on-1 in perioada 7 – 31 septembrie in Birmingham.

Cursuri de machiaj in Birmingham by Elena Ciftci

Daca ”toamna se numara bobocii”, noi ne putem lauda ca adunam tot mai multe serii de cursante iubitoare de makeup si de frumos. Astfel, incepem in forta luna septembrie cu 5 cursuri de machiaj in Birmingham: 

🔜 2 – 6 Sept – curs de machiaj incepatori â€“ ÂĢ600
🔜 23 – 27 Sept – curs de machiaj pentru profesionisti – ÂĢ600
🔜 9 -10 Oct – curs de sprancene si colorare cu henna – ÂĢ300
🔜 21 – 25 Oct – curs de machiaj incepatori
🔜 25 – 29 Nov – curs de machiaj incepatori. 
 
 
In plus, daca locuiesti in Birmingham te poti programa la o un curs de makeup personalizat, intr-o sesiune 1-on-1 cu Elena Ciftci in perioada 7 – 31 septembrie.  
 
Pe langa tehnicile de makeup de baza, la cursul de machiaj din Birmingham vei putea invata tot ce trebuie sa stii despre machiajul cu pigmenti care a devenit extrem de popular in ultimii ani. De  asemenea notorietatea si bucura si procedura de stilizare a sprancenelor. In acest moment, acesta este considerat unul dintre cele mai populare servicii din industria beauty din doua motive:
 
1. Doamnele si domnisoarele au inceput sa puna accent major pe sprancene si au constientizat importante unei forme corecte
2. Potentialul financiar al acestei meserii este unul foarte mare, de aceea cursurile de stilizare a sprancenelor sunt tot mai cautate. 
 

Cursuri de machiaj in Londra by Elena Ciftci

Londra este unul din cele mai importante orase pentru industria de makeup, acolo avand loc frecvent lansari de linii noi de produse de machiaj. Si in plus, pentru noi un oras tare drag si de aceea ne bucuram ca putem organiza si acolo doua cursuri de machiaj in lunile octombrie si noiembrie. 

🔜 7 – 11 Oct – professional makeup course – ÂĢ650
🔜 18 – 22 Nov – professional makeup course – ÂĢ650. 
 

Inscrieri la cursurile de makeup din UK by Elena Ciftci

Daca locuiesti in Londra sau Birmingham si doresti sa te inscrii la cursurile de machiaj by Elena Ciftci Academy, ne poti contacta la telefon 0754.211.021 sau ne poti scrie un e-mail la ciftcielena@yahoo.com. In plus, pentru intrebari si detalii, ne poti scrie si pe WhatsApp.