Elena Ciftci Beauty Salon – FRANCIZA

Sistemul de francizare este cea mai usoara cale de a incepe o afacere in domeniul care iti place si sa obtii castiguri garantate intr-un timp scurt. Indiferent unde te afli, te putem ajuta sa lansezi primul tau salon de infrumusetare sub sistemul de francizare.

Elena Ciftci Beauty Salon – FRANCIZA

De cate ori nu ai vrut sa iti deschizi propriul tau salon de frumusete insa nu ai stiut de unde sa incepi, ce licente sa cumperi, care aparatura este mai buna si, mai ales, cum sa atragi in fiecare zi cliente. Afacerile din ziua de azi pot fi destul de riscante pentru cei care nu au experienta si nu au demonstrat ca pot dezvolta o afacere solida. Stim asta pentru ca am trecut prin toate aceste experiente iar acum vrem sa te ajutam sa iti indeplinesti visul rapid si uso. Incepand cu 1 NOIEMBRIE 2019 , Elena Ciftci Beauty Salon vine cu propunerea de franciza!

Ce presupune sistemul de franciza Elena Ciftci Beauty Salon? 

Avem pe piața cel mai mare scor ca și servicii de înfrumusețare, mii de clienți care ne au pășit pragul sau care isi doresc un salon aproape de ei și nu au reușit sa ajungă la adresa noastra. 

 

◾ Incredere 100% din partea clienților , profit imediat

◾ Pagina de Facebook cu denumire Ciftci Elena Beauty Salon ( zona dorita )

◾ Vei beneficia de un manager de suport. Retine: Nu esti singur in aceasta afacere, iar scopul nostru este sa te ajutam sa reusesti.

◾ Te vom pune in legatura cu agentia de publicitate care creaza materialele de marketing si care se ocupa de promovare. Vei reusi astfel sa aduci clienti in salon fara sa depui efortul necesar promovarii.

◾ Procesul de selectare, training, instalarea produselor poate dura intre 3 si 4 saptamani.

◾ Logo ul nostru in salonul tău , designul nostru in salonul tău de înfrumusețare !

◾ Promovare a salonului și susținere din partea echipei noastre

◾  Deschidere oficială a salonului , televiziune și vedete la deschiderea salonului tău sub francizarea noastra. 

 

Pentru detalii, te rugam sa ne contactezi pe ciftcielena@yahoo.com sau la telefon 0754.211.021