Elena Ciftci Academy incepe noi serii de cursuri de machiaj

Din luna aprilie începem la Elena Ciftci Academy o nouă serie de cursuri de machiaj pentru începători.  Ce trebuie să știi este că aceste cursuri se desfășoară pe timp de zi, iar la final vei primi o diplomă acreditată de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Astfel, dacă machiajul este mai mult decât o pasiune pentru tine și vrei să faci din asta o meserie, atunci te așteptăm la cursurile de makeup by Elena Ciftci.

Când încep cursurile de machiaj pentru începători?

Prima serie de cursuri a început în data de 8 aprilie, dar sezonul cald se anunță super plin de evenimente. Astfel, înscrierile pentru lunile mai și iunie au început deja, de aceea te așteptăm să îți rezervi locul. În plus, cursurile de makeup se organizează pe tot parcursul verii.

  • 13 – 24 mai 2019, curs de zi
  • 3 -14 iunie 2019, curs de zi
  • 8 – 19 iunie 2019, curs de zi
  • 5 – 16 august 2019, curs de zi.

Ce vei invata la cursurile de makeup Elena Ciftci?

Cursul de machiaj destinat începătorilor are rolul de a seta o bază de informații de care orice makeup artist are nevoie. De aceea vom începe cu prezentarea ustensilelor și modul lor corect de utilizare, pentru un machiaj ca la carte.

Din programa cursurilor de machiaj fac parte următoarele subiecte:

1.Tehnica de contouring

  1. Realizarea machiajului de seara
  2. Tehnica machiajului Cat Eye
  3. Informații utile pentru machiajul de zi în funcție de tipul de ten.

Ce acte sunt necesare pentru inscrierea la cursul de machiaj?

               Pentru a te înscrie la curs ai nevoie de o copie a buletinului, copie după certificatul de naștere și un aviz medical cu mențiunea ‘’apt pentru activitatea de makeup’’.  Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0754.211.021 sau ne poți scrie direct pe pagina de Facebook Elena Ciftci Academy.

Tot pe pagina noastră de Facebook te așteptăm cu sfaturi utile de machiaj și cu review-uri  la produsele pe care le achiziționam, așa că stai cu ochii pe noi. În plus, poți vedea cum se desfășoară cursurile noastre de machiaj, cine știe… poate în această vară ne vedem în salon. Până la următorul blog, te lăsăm cu câteva impresii ale cursantelor noastre: