Elena Ciftci Academy este acum si in UK

Desemnata make-up-artistul vedetelor, Elena Ciftci, cu o vasta experienta,  atat in make-up, cat si in formarea profesionala a extins seria cursurilor de machiaj si in Marea Britanie. Primele cursuri au avut deja loc, dar urmeaza si altele. Prietenii de la Stil.Acasa.ro au povestit mai multe despre cum decurg cursurile de machiaj in strainatate. 

Cursuri de machiaj de baza in UK by Elena Ciftci Academy

La cererea romancelor din strainatate, Elena Ciftci a organizat deja primele cursuri in machiajul de baza  makeup artistul Ciftci Elena a organizat primele cursuri de baza in Anglia, mai exact in Birmingham și la Londra. Cursurile sunt de baza sau de avansați, iar pentru inscriere puteti scrie pe mail ciftcielena@yahoo.com. Urmatoarele cursuri de machiaj in UK se vor desfasura in zilele de 2-6 decembrie in Londra,  iar in Birmingham intre 14-18 octombrie și 25-29 noiembrie.   

 

“Inițierea in lumea make-up artiștilor pare destul de grea la inceput, te gandești evident de unde sa pornești, cumperi produse foarte bune, dar dupa achiziționarea acestora te lovești de un obstacol – ce urmează sa fac cu ele? Ei bine, pentru aceasta întrebare am eu un raspuns destul de valoros! Cursul pentru incepatori este cea mai importanta caramidă la baza acestei minunate profesii, astfel că trebuie ales cu atenție. Cursul este creeat din perspectiva unei cursante, pentru a acoperi nevoile si dorințele ei. Partea buna este ca veți beneficia de ședinta foto profesionala, dar și de modele din partea noastra pentru partea practica a cursului.”, a declara Elena Ciftci. 

Pentru cine este dedicat acest curs de machiaj?

La cursurile Elena Ciftci Academy se pot inscrie toate cele care doresc sa patrunda in tainele machiajului, sa afle tehnici de corectare sau de aplicare a fardurilor, dar si sa aleaga cosmeticele potrivite pentru fiecare persoana. In plus, acest curs este destinat si celor care isi doresc o cariera in acest domeniu, deoarece la final, cursantele vor primi o diploma recunoscuta international si acreditata de Ministerul Educației si Ministerul Muncii. 

Pentru detalii si inscrieri, ne puteti trimite un email la adresa ciftcielena@yahoo.com sau ne puteti lasa un mesaj pe WhatsApp la 0754.211.021.