Elena Ciftci Academy isi extinde seria de cursuri de makeup si in strainatate

Din aceasta toamna, cursurile din cadrul Elena Ciftci Academy se vor organiza si in strainatate. Prima oprire? Birmingham! Luna septembrie se anunta plina de evenimente frumoase, si o serie de cursuri de machiaj, pe care Elena le va sustine in Regatul Unit.

Birmingham este cel de-al doilea oras ca marime din Regatul Unit, fiind una dintre cele mai importante metropole si unul dintre orasele de unde ‘’se da ora exacta’’ in ceea ce priveste industria de makeup si beauty in general.

Care este programul Elena Ciftci Academy in Birmingham?

Luna septembrie incepe in forta cu o serie de 3 cursuri pe care le vom oraganiza in Birminghan, astfel:

  1. Curs de machiaj  – 2 – 6 septembrie
  2. Curs de auto-machiaj  – 9 – 10 septembrie
  3. Curs de sprancene si spa cu henna – 11 – 12 septembrie.
  • Despre makeup pas cu pas – te invatam de la cele uzuale tehnici de machiaj si te instruim si in tainele machiajului neconventional
  • Tehnici de predare moderne si produse de top – noi consideram ca un machiaj realizat in mod profesionist reprezinta intotdeuna mixul perfect intre tehnica de aplicare corecta si produsele potrivite tenului. Aceste produse se pun la dispozitie tuturor cursantilor
  • Produse la indemana ta – pensulele si produsele va vor fi puse la dispozitie de noi pe tot parcursul scolarizarii
  • O meserie, nu doar un curs – cursurile Elena Ciftci Acandemy sunt acreditate, iar diploma este autorizata si recunoscuta de Miniterul Educatiei si de Ministerul Muncii.

Daca visezi la o cariera de makeup artist si doresti sa iti transformi pasiunea intr-un job, te asteptam la cursurile Elena Ciftci Academy. Te poti inscrie pe e-mail la adresa ciftcielena@yahoo.com la numarul de telefon 0754.211.021 sau pe pagina oficiala de Facebook Elena Ciftci Academy.