Cursuri de machiaj in Manchester by Elena Ciftci Academy

In luna octombrie 2019 , cursurile de machiaj by Elena Ciftci ajung pentru prima data in Manchester in zilele de 23, 24 si 25. La acest curs vom vorbi despre tendintele in machiaj pentru noul sezon 2019 – 2020 si vom impartasi din cunostiintele noastre cat mai multe trucuri. 

 

Cursul de machiaj din Manchester

Seria noastra de cursuri de machiaj in strainatate se extinde, si toamna aceasta ajungem si in Manchester 🙂 In zilele de 23, 24 si 25 octombrie te asteptam la un curs de makeup complet, in urma caruia vei primi o diploma autorizată si recunoscută de Ministerul Educației și Ministerul Muncii. Practic, indiferetn daca este pasionata de machiaj si doresti sa afli mai multe pentru tine sau daca vrei sa faci din asta o meserie, noi te asteptam la curs cu o multime de sfaturi practice. 

 

Ce vei invata la cursul de machiaj din Manchester? 

Programa este destul de stufoasa, dar promitem ca va fi o experienta placutasi vei acumula multe informatii despre machiaj. 

  1. Prezentarea ustensilelor de lucru – in acest prim pas iti vom prezenta tipurile de pensule si produsele profesionale pe care noi le folosim. In plus, aici vom interactiona destul de mult, asa ca daca ai intrebari, nu ezita sa le adresezi.
  2. Tehnici de conturing – in acest modul vorbim despre machiajul pentru tenul matur si despre diferite tehnici de conturing in functie de textura produselor pe care le folosim. In plus, vei invata cum sa creezi un smookey eyes ca la carte.
  3. Machiajul de seara – este probabil cel mai complex machiaj, deoarece fiecare parte a fetei este accentuata si necesita o atentie speciala. Aici includem: smookey eyes si tehnica eyeliner, conturarea fetei, alegerea fondului de ten potrivit tipului de ten si machiajul buzelor. 
  4. Machiajul de mireasa – ca tehnici utilizate, machiajul de mireasa este foarte asemanator cu machiajul de seara. Acesta trebuie sa fie rezistent, astfel incat sa se pastreze intreaga zi. Aici vom vorbi despre cum setam corect un machiaj si ce produse putem folosi in functie de tipul de ten. Un aspect important aici este sedinta foto pe care majoritatea mireselor o au in ziua respectiva. Tenul trebuie pregatit pentru a aratat impecabil in fotografii.  

Inscrieri la cursul de machiaj din Manchester by Elena Ciftci

Daca ti-am starnit curiozitatea si daca vrei sa inveti mai multe din tainele machiajului, te asteptam la curs. Lasa-ne un mesaj pe WhatsApp la 0754.211.021 sau da-ne un e-mail la ciftcielena@yahoo.com si inscrie-te la cursul de makeup by Elena Ciftci