Hairstyle la superlativ – Elena Ciftci incepe un nou curs de hairstyle in luna mai

Primavara aceasta se anunta foarte intensa la Elena Ciftci Academy. Dupa ce de curand am anuntat ca incepem o serie de cursuri de makeup pentru incepatori, acum revenim cu vesti noi. In data de 13 mai demaram cursul de coafor, unde vom pregati o noua generatie de hairstyle-isti.

La fel ca in cazul celorlalnte cursuri, si acesta este acreditat de Ministerul Educației și Ministerul Muncii.

Ce vei invata in cadrul cursului de hairstyle?

In primul rand, vom incepe cu normele de protective a muncii care sunt obligatorii in orice salon profesionist:

  • Folosirea corecta a aparatelor si instrumentelor de lucru
  • Dezinfectarea si intretinerea ustesilelor
  • Igienizarea spatiului de lucru si a instrumentelor.

Pentru ca acest curs este acreditat, ne vom focusa pe exercitii practice, pentru ca tu sa poti incepe sa profesa. Astfel, vei invata cum sa realizezi:

  1. Coafuri simple de zi
  2. Coafuri de mireasa
  3. Tehnica de aplicare a vopselei de par si alegerea nuantei in functie de ten si structura fetei
  4. Tehnica de suvitare a parului prin casca sau folie
  5. Coafuri pentru cei mici, care de cele mai multe ori vin la noi in salon insotiti de mamicile lor.

Sa nu uitam de importanta scalpului pentru un par sanatos

Tot la curs, vom discuta si despre sanatatea scapului, pentru a avea un par sanatos. Astfel, vei afla informatii despre structura pielii si functiile ei, dar si cum ingrijesti un par cu probleme. Sanatatea scapului si a parului sunt doua subiecte foarte importante in cadrul cursului de coafor, deoarece orice coafura sau look nou pe care il vei crea, porneste de la starea scalpului si a firului de par. Astfel, vei putea decide ce tip de vopsea folosesti, ce tratamente poti aplica pentru a revigora firul de par sau ce lungime de par poti recomanda viitoarelor tale cliente, in functie de starea varfurilor.

Extensiile de par

Vei invata notiuni de baza despre structura firului de par si criteriile dupa care alegi materialele pe care le vei folosi cand vei lucra cu un anumit tip de par. In plus, pentru ca sunt la moda printre vedete si nu numai, vei invata si cum sa aplici extensiile de par

Daca ti-am starnit curiozitatea si vrei sa faci din asta o meserie, te poti inscrie la numarul de telefon 0754.211.021 sau ne poti scrie direct pe pagina de Facebook Elena Ciftci Academy.