Cum realizezi un machiaj rapid folosind doar rujul?

Doamnelor, uitati de o trusă plina de farduri! Cu un simplu ruj puteti realiza un machiaj in toata regula, rapid si cu un efect spectaculos. Daca esti pe graba sau apare o intalnire pe care nu o aveai planificata,iti poti crea un look fresh folosind doar un ruj.

In cadrul rubricii de stiri KanalD, Elena Ciftci a mentionat ca rujul are multiple intrebuintari si poate fi folosit foarte simplu, inclusiv pe post de blush.


Rujul are o multipla intrebuintare, il aplicam pe buze, in zona de emotie si pe pleoapa. Pe pleoapa nu trebuie sa avem nimic, trebuie sa fie curata, iar cu o pensula plata sau de blending difuzam ca sa arate foarte curat.

Pentru o maxima rezistenta trebuie sa uscam acest ruj cu farduri, maxim doua culori, a declarat Elena la KanalD

Daca nu stiai rujul este cel mai folosit instrument de beauty inca din cele mai vechi timpuri. Rujurile solide au fost inventate in epoca de aur a Islamului in secolul VII. Rujul a devenit extrem de popular la finalul secoului XIX, odata cu evolutia industriei cinematografice, unde actritele devenisera un etalon al frumusetii pentru multe doamne si domnisoare.

Primul ruj, in forma pe care il cunoastem noi astazi, a fost realizat de o companie din Paris in secolul XIX, dar nu era destinat publicului larg. Rujurile au inceput sa fie comercializate abia in anul 1884, tot in Paris.