Au inceput inscrierile pentru cursurile de automachiaj: octombrie – decembrie 2019

Incepand cu jumatatea lunii octombrie, revenim cu o noua serie de cursuri de automachiaj by Elena Ciftci Academy. Primim adeseori intrebari legate de modul in care poti crea un machiaj de zi cu zi rapid, dar si machiaj mai complexe pentru diferite evenimente. De cele mai multe ori ajungem sa ne dam seama ca nu ,,rapiditatea,, este principala preocupare, ci corectitudinea machiajului în raport cu timpul petrecum în fața oglinzii in fiecare dimineata. 

Invata sa te machiezi singura

Dacă si tu esti pusa in situatia sa stai in oglinda mai mult decat sa iti alegi hainele si sa te demachiezi in cele din urma, daca linia de tua nu iti iese asa cum iti doresti, iar produsele pe care le folosesti nu stii sa le aplici asa cum trebuie, te asteptam la cursurile de automachiaj by Elena Ciftci din  acest final de an. Cea mai frecventa greseala pe care o vedem este alegerea fondului de ten, atat din punct de vedere al culorii acestuia, cat si al texturii. Textura si culoarea gresita a fondului de ten dau un efectul de masca, fapt care te va face sa nu te simti confortabil. 

Cursurile de automachiaj reincep din luna octombrie

La cursurile de automachiaj vei invata ce fond de ten sa alegi in functie de tenul tau si care sunt produsele cele mai potrivite pentru tine. In plus, produsele si pensulele iti vor fi puse la dispozitie in cadrul cursului. Inscrierile au inceput deja, asa ca nu ezita sa ne contactezi pentru a iti rezerva locul la unul din cele 3 sesiuni de automachiaj. Iti poti face o rezervare la telefon 0754.211.021 sau pe e-mail la ciftcielena@yahoo.com 

🔜 15-16 Octombrie 

🔜 20-22 Noiembrie 

🔜 5-6-7 Decembrie.