Cursurile de machiaj Elena Ciftci Academy ajung in Italia

Celebrele cursuri Elena Ciftci Academy ajung in 2020 si in Italia, unde cursantele vor beneficia de un set de pensul cadou. Totul, pentru un start perfect in noua lor meserie. 

 

Make-up artistul vedetelor vine in Italia

Elena Ciftci vine pentru prima data in Italia cu celebrul curs de machiaj pentru incepatori, care reprezinta un pas important pentru iubitoarele de machiaj, care doresc sa faca o cariera din asta. Cursul de machiaj by Elena Ciftci Academy este acreditat si vine cu o serie de informatii pretioase si exemple concrete pentru cele mai importante tipuri de machiaj:

  1. Machiajul de zi – acesta este cel mai utilizat tip de machiaj, de aceea tehnicile si tipurile de produse pe care le utilizezi sunt extrem de importante. 
  2. Machiajul de seara si machiajul smookey eyes – sunt difinitorii pentru orice potential client pe care il vei avea dupa absolvirea cursului
  3. Machiajul de mireasa – diafan sau cu un touch puternic personal, acest tip de machiaj va fi printre cele mai solicitate in viitoarea ta cariera de makeup artist. 

Cele mai utilizate tehnici de machiaj

Tot pe parcursul cursului in zilele de 28-29 februarie si 1 martie, vei invata cele mai importante tehnici de machiaj, precum:

  • Tehnici de aplicare eyeliner. Machiajul oriental/pin up.
  • Tehnici de aplicare eyeliner grafic.
  • Tema practica: Cat eye.
  • Tehnica acuarelei machiajului de mireasa.
  • Tehnica de aplicare ruj si aplicare gene false smocuri si banda.

Cum te poti inscrie la cursul de machiaj Elena Ciftci Academy?

Inscrierile se fac pe adresa de email contact@elenaciftci.ro sau la telefon 0754.211.021. In plus, daca iti este mai comod ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp, rapsundem si aici 🙂 Te asteptam la curs!

Lasă un răspuns