Curs de automachiaj: „Self make-Up” 29-30 octombrie

Te uiți la o mulțime de tutoriale de Make-up pe Youtube , dar nu poti găsi cel mai bun machiaj pentru tine? Machiajul arata bine pe model,dar nu și pe tine?

Pentru că toată lumea are chipul diferit !!

Alătura-te clasei noastre de automachiaj ! Ciftci Elena te învața cum sa faci un machiaj potrivit fizionomiei tale !

Ciftci Elena crede că un machiaj de calitate , nu are nevoie neaparat de 10 culori in degrade la ochi!
Ceea ce ai nevoie este un bun echilibru al sprâncenelor și al ochilor tăi!
Odata ce ați aflat cum să modelati spranceana, cum să trageti un eyeliner perfect, cum lipiti genele , toate celelalte etape de colorare si Smokey devin mult mai ușoare!

Toate suntem diferite de aceea trebuie să avem frumusețea noastra unică.
Nu facem un machiaj tras la xerox pe fata noastra, ci adaptam liniile machiajului si culorile in funcție de trăsături , vârsta,tipul pielii etc.

Gândiți-vă daca un machiaj schimba fata ta prea mult, te face sa arați ca o persoană total diferită,poate îmbătrânită,iti fura inocenta si dulceața chipului …
Nu aveți nevoie întotdeauna de a schimba mult atunci când faceti un machiaj, doar asigurându-vă că, vă scoateți in evidenta trăsăturile , calitatile într-un mod bun fara a va simți transformată!

Afla cel mai bun mod de a te machia singura !Alăturați-vă grupelor noastre de self makeup !

Tenul uscat/gras , Perfect Eye Liner, Gradating, aplicarea de gene ,smokeyeyes,machiajul de întinerire ,contouringul si strobingul!
Cele mai moderne tehnici si mai rapide in machiaj, vă permite voua ca si cursante sa fiți machiate de Elena Ciftci, iar apoi va asigurăm că aveți posibilitatea să redați cu ușurintă același tip de machiaj !

Trainer: Elena Ciftci